Термо Торба, црна

Достапност:

Да


1.200 МКД 1.600 МКД

Термо торбата на Dr.Brown's ја оддржува температурата на млекото во шишињата и тие се безбедни! Врвот на торбата може да се превитка и така да се стегне со раменчињата од страна за побезбедно да ги држи шишињата или тегличките храна во торбата, зависно од висината. Лесно може и да се исправи за полесно складирање кога не ви треба. 

Со отстранливо ледено пакетче кое може да го замрзнете за да одржувате температура во торбата кога тоа е потребно.

  • Водоотпорна торба
  • Мека и полнета внатре за побезбедно носење 
  • Лесно се чисти
  • Собира до 3 Dr.Brown's шишиња