Цедилка за Садови

Достапност:

Да


1.400 МКД

Повеќе време за вас и повеќе место во кујната со Dr. Brown’s® цедилката. 

Се на едно место и чисто!

Универзална цедилка за садови на која може да наредите до 12 шишиња и плус се останато што користи Вашето бебе. Доволно голема и да се сушат детски чинии, чашки, цуцли и останати аксесоари.

  • Со подметнувач под цедилката кој се отстранува за полесно чистење и исфралње вишок вода
  • Собира од 8 до 12 Dr.Brown's шишиња
  • Се склопува за лесно складирање
  • Може да се мие во машина за садови
  • Не содржи БПА