Цуцла Лажливка Paci, розева

Достапност:

Да


265 МКД

Лесно смирето во бебето со цуцлата на Dr.Brown's која е направена од многу мек, 100% силикон. Цуцлата е во формата на пеперутка и не доаѓа во контакт со лицето на бебето, односно не му пречи на носето. Формата на цуцлата е иста форма како цуцлата на шишето со тесно грло. 

Ако бебето веќе пие од шишињата на Dr.Brown's тогаш уште полесно ќе ја прифати оваа цуцла.

  • За 0-6 месеци
  • Може да се стерилизира и мие во машина за садови (горна полица)
  • Не содржи БПА