Влошки за Гради (30 пар.)

Достапност:

Да


365 МКД

Влошки за гради за еднократна употреба кои се меки на кожата и ја впиваат течноста за да нема истекување на Вашата облека.

Во овална форма и доволно тенки за да одговараат на сите форми на гради. 

Влошките се лепат на кожата за да не се поместуваат, а секои две влошки се спакувани во кесенце. Редовно заменувајте ги кога ќе бидат доволно водени.

  • 30 влошки за гради за еднократна употреба
  • Две влошки спакувани заедно во ќесенце
  • Со лепенка за да стојат во место