0

Награди


Селекција на Мајките: Најдобри Шишенца за бебиња

Четири години со ред!
Dr. Brown’s ја освојува BabyCenter Moms’ Picks наградата за најдобро шишенце за бебе.


14 години со ред!


Dr. Brown’s ја освојува наградата за Fit Pregnancy и најдобро шишенце за бебе 14 години со ред!

 

Dr. Brown's Bottle Awards