Диспензер за Млеко во Прав, розев

Достапност:

Да


415 МКД

Најлесно спремање на формула со диспанзерот на Dr.Brown's. Поделен на три еднакви дела, вкупно може да ставите прашок за припрема на три шишиња од 270мл. Само свртете го капачето во делот каде што има прашок и директно истурете во шишето. 

Многу лесно и едноставно за употреба!

  • Сигурно и безбедно затварање на капакот
  • Идеално за патување и неможе да се истури во вашата торба
  • Безбедно да се стерилизира и мие во машина за садови (горна полица)
  • Не содржи БПА