Кеси За Чување Млеко x25

Достапност:

Да


650 МКД

Екстра издржливи кеси за чување на мајчиното млеко со дупло затварање кое го ослободува воздухот од кесичката. Цврстиот дизајн овозможува кесето да стои исправено и го одржува млекото свежо во фрижидерот или замрзнувачот.

Може да се чува во фрижидер и замрзнувач. На врвот на кесичката има дел каде што може да го запишете име и датумот кога сте го оставиле млекото.

Препорачуваме кесето со млеко да го чувате во задниот дел од фрижидерот. 

  • 25 кеси од 180мл. 
  • Претходно стерилизирани
  • Дел за обележување датум и име
  • Не содржи БПА