Глодалка Лубеница

Достапност:

Да


380 МКД

Дизајнирана од детски стоматолог, оваа глодалка е направена да се употребува ладна за да ги разладува непцата и обезбеди трајна удобност и ефект на разладување. 

Ергономски дизајнирана да достигне до сите делови на вилицата, цврста и флексибилна го намалува притисокот во устата. 

Останува ладна и откако ќе се извади од замрзнувач.

  • 3+ месеци
  • Идеална за предни и задни забчиња
  • Безбедно да се стави во замрзнувач
  • Да се мие со малку сапун и топла вода
  • Не содржи БПА