Глодалка Флекси, розева

Достапност:

Да


370 МКД

Дизајнирана од детски стоматолог, оваа глодалка е флексибилна, лесна за држење и помага при формирање на вилицата.  

Ергономски дизајнирана да достигне до сите делови на вилицата. Целосно е силиконска и со различни комбинации на текстура, може да се гризе и џвака. Одлична за истражување на јазикот и развој на говорот. 

  • 3+ месеци
  • Лесна за држење
  • Безбедно да се стави во замрзнувач
  • Може да се стерилизира и мие во машина за садови (горна полица) 
  • Не содржи БПА