Цуцла Лажливка PreVent 6-12 месеци, розева

Достапност:

Да


210 МКД 420 МКД

Креирана од детски стоматолог, 100% силиконска цуцла е со тенок воздушен канал кој е специјално патентиран од Dr.Brown's и го намалува притисокот на непцето при повлекување на цуцлата. Со тоа се намалува ризикот од појавување на проблеми со забчињата и гризењето.

Формата на пластичната заштита е заоблена за да нема контакт со лицето на бебето, односно да не пречи на носето. 

  • Без вкус и мирис на цуцлата
  • Цуцлата ја задржува формата со тек на време
  • Може да се стерилизира и мие во машина за садови (горна полица)
  • Не содржи БПА